Вхід до особистого кабінету
Водорості Хіяші, горіховий соус, кунжут
110 | 208 |
---|
Традиційні роли — це перевірена роками і мільйонами шанувальників японської кухні з усього світу, класика, яка володіє всім необхідним для того, щоб безсумнівно сподобатися кожному. Сьогодні ринок пропонує широкий асортимент різних за своїми рецептами і способами приготування суші, через що моментами стає важко визначитися з вибором конкретного ролу. Саме для того, щоб не виникало питання, яке вже стало риторичним, "Чого б сьогодні поїсти?", Sushi Point надає чудову можливість замовити традиційні сети, які поєднують в собі всю самобутність і неповторність смакових відчуттів, властивих азіатській кухні. Наші сушисти прекрасно знайомі з усіма тонкощами приготування ролів, а також поєднанням інгредієнтів, які на 100% відповідають оригінальним рецептам, завдяки чому купуючи традиційні суші можна бути впевненим в їх автентичності. Разом з цим, щоб відчути гастрономічне багатство "старої доброї школи", ми даруємо можливість не зупинятися лише на одному з десятків варіантів ролів, а поглянути на японську їжу ширше та звернути свою увагу на традиційні набори, в яких знаходитися відразу кілька різновидів суші для кращого смакового розмаїття.
Роли з кунжутом — це одна з найбільш популярних варіацій приготування суші, коли замість норі або риби, зовнішній шар рису ретельно покривається насінням кунжуту, що надає страві дуже ніжний та світлий відтінок, який вже сам по собі пробуджує апетит і бажання почати трапезу. Як правило, для виготовлення ролу використовуються два види кунжуту: білий і/або чорний (неочищений). Крім візуальної складової, насіння цієї рослини збагачене багатьма поживними речовинами, серед яких кальцій, незамінні кислоти омега-6 і омега-9, а також вітамін Е, завдяки чому навіть такий, здавалося б, "маленький" інгредієнт приносить велику користь для всього організму, тому якщо Ви вирішили замовити суші з кунжутом можете бути впевненими в тому, що рол виявиться не тільки ситним, але й надзвичайно корисним! Приємний смак кунжуту, який чимось нагадує горіх, ідеально вписується в загальну композицію, створену вишуканим поєднанням рису, солодко-солоного соєвого соусу та імбиру, що утворює по-справжньому незабутню гастрономічну подорож, в кінці якої безсумнівно захочеться ще хоч один шматочок ролу — оскільки суші мало не буває; особливо коли вони готуються з любов'ю і повагою до японських традицій.
Вхід до особистого кабінету
Реєстрація